Nagyon félek egyedül a szobámba esténként mit csináljak?
Egy hete kb végre lett egy új egyedüli szobám,mert eddig a tesommal voltam együtt egy szobában,ami egy fallal ketté volt választva,de egy bejárat és kijárat volt. Most viszont kaptam egy saját szobát,de amióta itt lakok ebben a szobában nem tudok elaludni és folyamatosan félek.
Leginkább attól,hogy valaki betöri az ablakomat vagy hasonló.
Ez addig fajult,hogy tegnap előtt meg tegnap hangokat is halottam ( nem tudom,hogy beképzeltem vagy tényleg halottam-e).
Leginkább meg kell szoknod. Régebben én is tudtam félni emlékszem, leginkább amikor egyedül maradtam otthon.
Valahol van valami logikus alapja ennek a félelemnek, mert ott a sötétben nem látod, hogy van e valami ott. És bizonyos értelemben az érzékeink a támaszaink. És ha nem bízol meg a világban, hogy a sötét mögött a világ szabályai azért ugyanolyanok, akkor lehet félni.
ennek megfelelően szerintem valami az segíthet, ha bízol ott is, hogy a dolgok úgy működnek ahogy amúgy, ha épp nem észleled őket.
meg a megszokás. nem lehet folyamatosan félni. előbb utóbb, ha nem lesz baj, akkor a tested lefogja venni a vészjelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!