Hogy lehet megszabadulni az internetfüggőségtől, meg a figyelemzavartól? Elúsznak a napjaim és sokszor észre sem veszem.
Figyelt kérdés
Sokszor az egész napom elmegy azzal, hogy facebookozok, youtube-ot meg 9gag-et nézek és csak nap végén tűnik fel, hogy egész nap ebben a figyelemelterelési hurokban voltam. Hónapok óta próbálok változtatni az életmódomon, de nem sikerül. Az a baj a munkámat is számítógépen kell végeznem így nem tudom megtenni, hogy pár hétig nem nyúlok számítógéphez, hogy elszokjak tőle.2018. ápr. 21. 18:15
1/2 anonim válasza:
Egyszerű. Letiltod a fenti oldalakat és kész.
Szerintem a gond az, hogy "nincs fontosabb dolgod". Ha lenne akkor azt el kéne végezned mielőtt jön a facebook és a többi. Keress valami hobbit vagy elfoglaltságot. Szerezz egy kutyát/macskát. Vagy kezdj el sportolni.
2/2 anonim válasza:
Én örülök, hogy a 80-as években voltam fiatal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!