Melyik Magne B6 érné meg nekem legjobban?
Sziasztok elég stresszes életet élek mindennapokban, fáradtabb levertebb vagyok, este alvás problémákkal is küzdök néha. Ezért elgondolkodtam valami természetes megoldáson szerintetek a Magne B6 Forte vagy az Álom lenne jobb számomra? Attól félek igazából hogy ha a Magne B6 álmot használnám pl 1-2 hónapig utánna már nélküle se menne az alvás tehát rászoknék. Vagy ez nem lehetséges?
Előre is köszi
A magnéziumtól nem lehet függővé válni, csakúgy mint a kenyértől vagy a cseresznyétől sem. Ez is egy olyan szükséges tápanyag, amit a szervezeted részben vagy egészben felhasznál, de nem lesz szükséged belőle egyre többre és többre, nem tudja korlátlanul felvenni a tested.
A MagneB6 termékek közül viszont egyik sem érné meg Neked jobban, ahogy azt a 2. válasz is megírta - helyesen.
Ha a sima MagneB6-ot választanád, akkor InnoPharm magnézium-laktát+B6-ot vegyél helyette. :) Ennek ugyanaz az összetétele, hatóanyagtartalma, csak töredékébe kerül. Mindenhol kapható, ahol MagneB6 is.
Ha az Álom jobban vonz, annak nem magnézium-laktát a hordozóvegyülete, hanem magnézium-citrát. Magnézium-citrátos készítményből sokféle van, de ennél általában nagyobb dózisúak, mert a MagneB6 sajnos meglehetősen szűkmarkú. Jó citrátos készítmény a HERBioticum szerves magnézium, a BioCo magne-citrát+B6 vagy a sima BioCo magnézium+B6, nagyobb dózisban a Magnosolv. A nyugtató hatású gyógynövénykivonatokat pedig direkt erre a célra készült kapszulákból pótolhatod, az ilyenekből is lehet sokfélét kapni, teljesen ugyanilyen hatóanyagtartalmakkal, pl. Valeriana Relax, dr Chen Neurorelax...
Egyébként nem is baj, ha magnéziumból többet szedsz, mert őszintén szólva a MagneB6 napi 2 db magnéziumtartalma kb. neszesemmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!