Melyik a legjobb és legkevésbé függőséget okozó fszültségoldó? Nektek melyik vált be a legjobban?
Figyelt kérdés
Pont olvastam hogy valaki felrakta a kérdést hogy az atarax jó-e,de egy válaszoló nem volt vele megelégedve,én is stresszes helyzetbe vagyok mostansag,szerintetek melyik a legjobb fesz oldo?2017. aug. 23. 09:46
1/21 anonim válasza:
Sport
Olvasás
Jóga
Légzőgyakorlatok
Csak pozitív "függőséget" okoz :)
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nekem erre nem nagyon van időm,kérlek a kérdésre válaszoljatok:)
2017. aug. 23. 09:54
4/21 anonim válasza:
2: pedig ha szakítanál erre időt, akkor talán nem lennél feszült.
Nem a mindenféle bogyók szedése a megoldás.
Egyébként ezek nem igényelnek sok időt.
Pl. egy légzőgyakorlat 5 perc.
5/21 anonim válasza:
Lenyomsz 50 fekvőtámaszt, vagy amennyit tudsz + kettőt, hármat!
Még erősödsz is, megizzadni nem fogsz egy etaptól.
Ne oralsexelj le senkit és téged se más.
6/21 anonim válasza:
Gyógynövények, mint citromfű, orbáncfű stb. Ashwaganda.
7/21 anonim válasza:
A gyógynövények nem sokat érnek erős feszültség esetén. A gyógyszerek függőséget okoznak, így hát marad a sport, jóga, relax, olvasás, stb.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnkinek a valászt,de felnőtt emberként szerintem okkal mondom amit mondok,kérek mindenkit a kérdédre válaszoljanak:)
2017. aug. 23. 17:09
9/21 anonim válasza:
Mindenki a kérdésre válaszolt, nem tudsz olvasni tán?
10/21 A kérdező kommentje:
Hát nem azért de ha a kérdésre válaszolt volna valaki is,akkor gyógyszerneveket látnék felsorolva.
2017. aug. 23. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!