A legjobb barátnőm öngyilkos lett?
A legjobb barátnőm 5 napja öngyilkos lett egy pasi miatt. Minden úgy kezdődött,hpgy egy 20 évvel idősebb pasi hülyítette a barátnőmet, ő pedig teljesen beleszeretett. A pasi szórakozott vele...
Borzasztóan lelkiismeretfurdalásom van,mert mondtam neki,hogy felejtse el a pasit ,dolgozza fel. Mondta,hogy nem tudja elfelejteni,értsem meg.
És én nem segítettem neki,most már késő.:((((
Ti hogy dolgoznátok fel??:((
Nagyon hiányzik:(((
19L
nekem a munkatársam lett öngyilkos mert a wc-t sosem húztam le.
Azóta minden délben a tiszteletére öblítek egyet :(
Utolsó, húzd le magad te is. De sürgősen.
NEM TUDTÁL volna segíteni neki ez az ő harca volt, értsd meg!!
Én is ilyen szituban vagyok,...mint egy hullámvasút, aki túl sok emóciót visz bele sajnos a végletekig elmehet, iszonyatosan tud fájni /én is ilyen vagyok/ a fájdalom AZ amitől szabadulni akar nem a probléma, ezt értsd meg!
Meg kell gyászolnod sajnos, több hónap is, a gyásznak is vannak fázisai-olvass utána!-..ha nem megy fordulj nyugodtan pszichológushoz! -háziorvos is beutalhat!-..Sok erőre lesz szükséged mindenesetre, de sajnos ilyen az életben előfordul nekem is van egy ismim ő a kolléganőjét veszítette így el mondta neki hogy úgyse tenné meg..másnap megtette. Az élet nem habostorta így 40+-al mondom, Isten hozott..:(
Őszinte részvétem!
Valószínűleg nem kizárólag a pasi volt a probléma, hanem csak egy utolsó csepp volt a pohárban.
Nagyon sajnálom. :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!