Magne B6 szedők! Rátok milyen hatással van?
Nem mondanám, hogy nyugtat, inkább azt mondanám, hogy tovább bírom a feszültséget. Így nem olyan gyakran borulok ki, mert magasabb lesz az ingerküszöböm. A kettő számomra nem ugyan az.
Mindenesetre az ideggyulladásom is kevésbé érezhető fájdalommal jár, amióta szedem.
Én az ugyanilyen összetételű, de feleannyiba (se) kerülő Vitaplus (újabban Innopharm) magnézium-laktát+B6-ot szedem, mert abban is magnézium-laktát a hatóanyag, mint a magneB6-ban, csak nem kell megfizetni a reklámot és amúgy mindenhol kapható, még a teszkóban meg drogériákban is, meg néha dr Chen Mg+B6 fortét, abban 3x annyi magnézium-laktát van, vagyis van benne vagy 150 mg elemi magnézium, a háromszorosa a magneB6-nak meg a Vitaplusnak, csak az meg nem annyira elterjedt.
Én viszont nem érzem az idegrendszeri hatást, pedig a magnéziumhiányomat nagyon jól kezeli és ezt onnan tudom, hogy az izmaim nem görcsölnek. Ha magnéziumhiányos vagyok, akkor állandóan érzem ezt a görcsölési hajlamot, és 2-3 nap szedéssel ezek elmúlnak. Viszont az idegi eredetű izomgörcseimre nem igazán van hatása vagy én nem érzem. Általában napi 3-4 szemet szedek, ami 150-200 mg elemi magnéziumot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!