Gyógyszerfüggő vagyok (frontin, rivotril) évek óta ami tönkreteszi a kapcsolataimat és a munkahelyeimet. A pszichoterápia segíthet leállni? Az elvonókat már megjártam:- (Rehab kéne? Komlót mondták nekem.
Meg kell találnod magadban az erőt! Tudom, most egy másik kérdésedből, hogy boka töréssel fekszel otthon, így nagy valószínűséggel, most nem fog menni a leszokás, hiszen nem tudod mozgással kiváltani a dopamin termelést. Amint újra tudsz majd járni, kezdj el fokozatosan mozogni, egyre többet sétálni, majd túrázni. Úszni, kerékpározni. Amíg fekszel olvass lélekemelő könyveket, a netről pdf-ben nagyon sok könyv fent van. Olvass, jegyzetelj. Kösd le a gondolataidat. A másik kérdésedhez egy Válaszoló nagyon jó tippeket adott, amíg fekszel tényleg "legyél magaddal", tedd fel magadnak azokat a kérdéseket! Vezess naplót, jegyzeteld le a kérdéseidet és a válaszaidat. Ülj ki a napra és örülj, hogy kék az ég. A célod legyen az, hogy csökkentsd le a rivotril adagot. A 3X1 nem vészes. Ezt tartsd be, és amint mozogni tudsz egyre többet, úgy csökkentsd pl. a délutáni és az esti adaból csípj le egy kicsit. Majd egy-két hét múlva megint csípj le egy kicsit. Ezen kívül a neten fent van egy srác ösztönző írása, hogy szokott le a rivotrilról. Belinkelem neked.
Kitartás! És gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!