Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom van, valaki?

Mi bajom van, valaki?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje elkezdtem furcsán viselkedni. Egyszerűen megmagyarázhatatlanul elkezdtem utálni mindent és mindenkit ezen a bolygón, mindig azt kívánom, bárcsak elpusztulnánk mind. Ránézek valamire, gondolok valamire, valakire és elönt egy gyűlöletes érzés, egy düh, egy utálat - vegyesen. Múltkor iskolában nőgyűlölő kijelentéseket tettem, pedig sosem voltam ilyen szélsőséges korábban, sőt a b biológiai nemem is nő (mondanám, sajnos). Valamiért - aminek nem értem a miértjét - elkezdtem indokolatlanul gonoszan viselkedni, néha én is beszállok mások szekálásába. Azelőtt megvédtem, ha bárkire is rászálltak. Most úgy érzem, hogy meg kell bosszulnom mindenkit. Nem tudom miért. Talán valami komplexusom van? Sokszor beképzelt és egósnak tűnök...

(15 éves vagyok)

2018. ápr. 2. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, a kamaszodáshangulati kilengés. miatt van.

Pszichológus segítségét kérheted.

2018. ápr. 2. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:

"...sőt a b biológiai nemem is nő (mondanám, sajnos)."

Ezt hogy kell érteni? Fiú vagy, de van benned lányos beütés; vagy csak elírtad (lány vagy, ami nem tesz boldoggá)? A nicked sem egyértelmű: fiú vagy, aki a japán lányokat szereti, vagy japánokért rajongó lány vagy? :)

2018. ápr. 2. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Lany vagyok, es nem rajongok érte :/
2018. ápr. 2. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azért vagy ilyen utálatos másokkal, mert magadat sem szereted. Nem vagy kibékülve még a nemeddel sem, és valószínűleg van még jópár dolog, ami nem tetszik saját magadban. És mivel ezzel szemben tehetetlen vagy, ez frusztrál, és ezt a gyűlöletet vetíted ki másokra is.

Biztos köze van ehhez a hormonoknak is, kamaszkorban nem kicsit bolondulnak meg, hanem nagyon...

Vagy lehet, hogy téged is piszkálnak (szüleid, tesód, akárki), és ezt adod tovább.

Szerintem kezdj el sportolni, ill. próbáld meg rendbe tenni magad belül - ha rövid időn belül nem megy, akkor kérj külső segítséget, akár egy pszichológus személyében is.

2018. ápr. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!