Mi bajom van tudnádtok segíteni?
Figyelt kérdés
Három hete nagyon rossz kedvem van. Semmihez nincs kedvem, minden megterhelő. Semmi sem okoz örömet, teljesen ellaposodtam. Azelőtt minden jó volt, tegnap megint nagyon jó kedvem volt, de ma megint nincs kedvem semmihez. Egyszer úgy érzem enyém a világ aztán meg úgy gondolom, hogy semmire nem vagyok képes. Szótlan vagyok, alig eszem, azt gondolom hogy csak teher vagyok másoknak főleg így. Félek, olykor dühös vagyok és agresszív. Pedig nem jellemző rám. Szomorú vagyok pedig semmi okom rá. Tehetetlennek értem magam. Mi lehet ennek az oka?2018. márc. 29. 09:55
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Erős a gyanúm, hogy ez kezdődő depresszió.
2/4 seshoumaru válasza:
Szerintem is nagyon nagy annak esélye hogy depressziós vagy. Egy tanácsom van saját tapasztalatból, nagyon válogasd meg azt, hogy milyen orvost választasz ,akkor ha ugy döntesz hogy orvoshoz fordulsz. De én ajánlanám hogy tedd meg minél elöbb, csak légy óvatos.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az orvossal kapcsolatban meg énnis pórul jártam mert azt mondta, hogy nem tud mit kezdeni ezzel oldjam meg csalódtam ez miatt.
2018. márc. 30. 13:07
4/4 anonim válasza:
Ciklotímia vagy bipoláris depresszió.
Menj pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!