Mit tegyek? Mi lehet a bajom?
3 hónapja minden egyes nap káromkodva kelek fel, mert felidegesít, hogy korán kell kelnem és hulla fáradt vagyok. Magányosnak, szerencsétlennek és idiótának tartom magam. Rengeteget romlott a tanulmányi eredményem ( régen 5-ős tanuló voltam, most már 4-és vagyok). Úgy érzem ez már csak rosszabb lesz és úgy vagyok vele, hogy az életem javíthatatlanul el van rontva. Úgy érzem nincs miért felkelnem. Egy üres, mozgó bábunak tartom magam. Mindennap szomorú vagyok és nincs életkedvem, sokszor elgondolkoztam azon, hogy veszítene e valamit a világ, ha eltűnnék belőle. Hogy nekem mi értelme van élnem.) Nem látom, hogy én hol vagyok fontos az életben. Véleményem szerint én full független vagyok a világtól, engem már nem érdekel a tanulás (ami tudom, hogy elég nagy baj), de tényleg ez van. Én TZ előtt egy nappal tanulok és valamikor az nap reggel korábban felkelek és suli előtt tanulok a TZre. És így ilyen 4-es, 5-ős dogám szokott lenni.
S
Nem sajnáltatni akarom magam (és szerintem ezen az úton nem is tudnám magam, mert nem ismertek), de a lényeg az, hogy nem érzem magam tiszta elméjűnek és sokszor megijedek saját magamtól, hogy órákat agyalok azon, hogy melyik az öngyilkosság legegyszerűbb módja és hogy nem érdekel semmi, csak telnek a napjaim, üresen..
Előre is köszönöm a válaszokat!
( a mondat végi ?-élről annyit, hogy ebbe a mezőbe nem engedte, hogy írjak, szóval ponttal helyettesítettem azokat)
14/L
Úristen! Nem tudok írni!
Problémám*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!