Lenne bajom tole?
Szia!
Először is nem.
Másodszor, többször voltam ott ahol te. Félig most is ott vagyok, csak nekem sokkal több gyógyszerem van itthon. NE csináld. Hívj magadhoz mentőt vagy menj be az ügyeletre vagy hívd fel a kezelőorvosodat akár most, vasárnap este. Ez egy akut probléma amit most érzel így, de hidd el, ki lehet belőle keveredni. Ne csináld ezt, senkinek nem lesz jó. Neked sem.
Te vagy az egyetlen aki nem látsz belőle kiutat, mindenki más igen, beleértve a szakembereket is akik most tudnának rajtad segíteni.
Én vettem már be sokkal többet mint te és amikor felkeltem sok-sok órával később akkor még sokkal sokkal rosszabbul éreztem magam.
Ne csináld, kérd szakember segítségét MOST.
Mi az oka annak,hogy úgy érzed nem tudod tovább folytatni az életedet?
Látom van interneted,munkád, tudsz írni és gondolkodni. Mások sokkal rosszabb helyzetben vannak mégsem adják fel az életet. Nem tudom mi okozza nálad a depressziót ,de valamiért azt sejtem,hogy egyáltalán nincs különsebb okod rá. Amit tudok javasolni az pl ,hogy ne gondolj magadra úgy mint aki beteg mentálisan. Ne is olvass erről semmit,nézz egy filmet,keress egy kedves sorozatot és mélyedj el benne. Menj le a kondiba és edz teljes erőből. Ha van barátod akkor hívd fel és üljetek be beszélgetni egy kocsmába. Menj ki a városba és sétálj egy nagyot ebben a hideg,nedves időben és lásd meg milyen gyönyörű a természet és gondolj bele mennyi minden vár még rád. Ne add fel.
Ja hulye voltam.... hulye kerdest tettem fel. Ki kell probalni ugy latom aztan majd kiderul. Nem hulye tini pi__a vagyok es igen is vannak gondjaim. Eleg sok....
Munkam is van persze ahol a jo szandekom,kedvessegem maximalisan kihasznaljak es meg masok helyett is en dolgozom.... ki honnan tudja mennyire rossz barkinek is a helyzete. Ez a gond sok emberrel aki hala istennek nem depresszios az nem is veszi komolyan a dolgot. Ezt nem lehet kis sorozat nezessel elhesegetni...
Meg a "Te vagy az egyetlen aki nem látsz belőle kiutat" szoveg ha igaz lenne akkor igen keves lenne az ongyilkos emberek szama....
Japanban egy egesz erdo van nekik. De igen biztos csak EN vagyok ilyen idiota.... Koszontem a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!