Hogy segít a pszichoterapeuta feldolgozni amit nem tudok?
Felkerestem néhányat(jobbára pszichológus), de mind elküldött mondván, hogy nem tud segíteni. 1-10 alkalom után.
Igazából belekezdeni sem tudunk szerintem ilyen kevés idő alatt a munkába.
Úgy érzem amíg nem tudom feldolgozni a veszteséget addig előrébb lépni sem tudok.
Folyamatosan-talán már rögeszmésen-visszatérnek biznyos dolgok. Nem tudom túltenni magam ezeken.
Csak hát előre felé sem halad az életem és ezáltal újabb veszteségekben van részem.
Nagyon nagy gond a stressz oldani sem tudom.A sport nem segít.Sem a kirándulás és hasonlók.
Nem tudok szórakozni. Nem tudok felengedni egy szórakozó helyen.
Egy negatív spirálban van az életem,nem látom belőle a kiutat és eddig akitől segítséget kértem attól nem kaptam.
Mit rontottam el? Azt a legegyszerűbb mondani,hogy nekem is akarni kell. Ha akarom akkor tenni is érte.
Úgy érzem a cselekvést is gátolja valami.
Amíg fejben nincs rend addig, hogy cselekedjek?
Kihez,hova fordulhatok?
35/f
Az a jobbik eset, hogy azért küld el ,mert ő nem tud segíteni.
Inkább a másikban van a hiba,bennük soha semmi.
Nagyobb baj,hogy nem irányít el olyanhoz aki szerinte tudna segíteni. Még akkor se ha kéred ! Tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!