Egy pszichologus tudna azzal mit kezdeni, hogy en ejszaka felek a szellemektol?
Szellemekről: mindannyian szellemek vagyunk a testünkben. Létformánk így tevődik össze: test-szellem-lélekruha. De élő emberekkel kapcsolatban a köznyelvben léleknek nevezik a szellemet. Halál után a szellemnek 42-49 nap között át kéne kelnie a Fénybe következmény nélkül, ugyanis addig megmarad a lélekruha és abból van saját energiája. Ezután sok dolog történhet, ami által valóban körülöttünk járnak. De ebbe most nem megyek bele.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy ezek nálad valamilyen belső frusztráció eredményei. Gondolj arra, hogy te magad is Isten vagy és nem bánthatnak téged. Sőt: nincs körülötted semmi. Talán már ezzel elérsz valamit és nem kell félned.
Ez nem ezotéria, hanem a spirituális igazság. Inkább neked nem kéne így nyomatni mindenhol úgyszólván egy olyan dolgot vagy hitvilágot, ami teljesen kitekert mindent és nem az igazságot mondja el. Az én spirituális hitem a vallások ellen áll, úgyhogy nem jól találtál meg. De nem szeretnék ezen mindenki előtt vitázni. Amíg el vagy vakulva egy téves eszmében, addig úgy sem lehet zöld ágra vergődni. Esetleg rákeresel magadtól és talán a szellemed érezni fogja. Legkésőbb a végnél úgy is megtudod.
Maradjunk annyiban velem kapcsolatban, hogy rohadtul sokat megéltem ebben és nem vagyok sekélyes. Boldog vagyok, hogy megismertem az igazi világot.
Nem a te személyednek szólt a sekélyes címke, hanem az ezoterikus irodalomnak. Persze nyilván annak is van gondlom klasszikus irodalma. Mi nem vagyunk istenek, mert nem mi teremtettük ezt a világot, ezt a földet, se a benne lévő élőlényeket, stb.
Ha tudsz angolul nagyon ajánlom alábbi videót:
The Transformation of a New Age Medium
https://www.youtube.com/watch?v=dlqZBkY9Pk8
illetve ezt a könyvet:
Warren Smith: False Christ coming, does anybody care?
pont azt veti össze, hogy milyen „posztulátumai „vannak a mai ezotériának (legfontosabb az, hogy „mi istenek vagyunk”, nincs bűn, nincs Sátán, Jézus csak egy nagy tanító volt, „te is lehetsz Krisztus”) összevetve a kereszténység tanításaival, azaz Jézus tanításaival.
Külön tárgyalja pl. Neal Donald Walsh, Barbara Marx Hubbard, illetve a Course in Miracles szerzőjének tanításait, akik mind azt állítják Istentől, sőt Jézus Krisztustól kapták tanításaikat!
Egyébként, hogy gyógyítassz energiákkal, az sajnos nem jelenti azt, hogy az energiák Istentől jönnek. A Sátán és csatlósai is tudnak gyógyítani, de a távlati céljuk, az ember megkötözése, Istentől való eltávolítása. Ajánlom figyelmedbe Johanna Michaelson: The beautiful side of evil c. előadását, aki maga is szellemek iránt érzékeny volt, és egy nagy gyógyító mellett segédkezett.
https://www.youtube.com/watch?v=K6Qy1j2LBmU
Illetve egy reiki gyógyító:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!