Fiúk! Mit tennétek, ha a barátnőtökön, vagy egy közeli lány barátotokon hegeket vennétek észre?
Figyelt kérdés
Olyan hegeket,amelyek egyértelműen önvagdosás miatt vannak ott.2018. márc. 18. 09:03
1/9 anonim válasza:
Kérdezz rá szelíden. Ez gyakran segítségkérés!
2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem,mert én a lány vagyok.
2018. márc. 18. 10:24
3/9 anonim válasza:
Oh. Hát ebben az esetben én beszélgetnék. De én már 25 elmúltam. Korábban találkoztam 2 ilyennel, elsőre egy lánybarátomnál, ott ő hozta föl és eléggé megijedtem a témától. Másodjára exemnél, őt lecsesztem és elmondtam miért érdemes élnie és hogy ne merjen cserbenhagyni. Amúgy ha társaságra van szükséged vagy beszélnél valakivel, írj privit nyugodtan.
4/9 anonim válasza:
A lánybarát más, mint egy barátnő?
5/9 A kérdező kommentje:
Barátnő: jársz vele
Lánybarát: jóba vagytok,de nem jártok
2018. márc. 18. 11:10
6/9 anonim válasza:
Nekem múltkor a nővérem vette észre. A vállamon voltak, mert nem akartam, hogy bárki észrevegye őket, de lecsúszott a pólóm. Nem mondott semmit, lehet nem esett le neki, hogy én csináltam őket, vagy nem tudom, de azóta nem csinálom, mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát miattam.
7/9 anonim válasza:
Elvinném kukoricát kapálni. Ott nem ér rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni.
9/9 anonim válasza:
Én nem kezdenék azzal, hogy a vágásról beszélek vele, hanem az érzésiről. Aztán megpróbálnám pszichológushoz irányítani. De a vágást szóba se hoznám, mert akkor jobban megijedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!