Állandó szorongás, depresszióból van kiút?
Szorongsz? Mi a szorongás tárgya? Valamiért csak szorongsz. Szedek én is Rivotrilt 0,5mg.-ost és néha igen aggasztó gondolataim vannak,viszont a koromhoz képest igyekszem a környezetemnek minél kevesebb problémát okozni.
Azt hiszem fel tudom fogni a te problémádat mivel jó néhány éve élek ilyen "áldott" státuszban.
#2. Gyerekem 6-éve szed antidepit, minden általad leírtskat próbáltunk, jól élhet még sem boldog -első gyógyszerleépítésnél'45kg ra fogyott és mentálisan leépült majdnem belehalt...
Három év után most probált újra fokozatosan lejönni, -vért hányt verejtékezett -kórházba került.
Most minimális adaggal kényszermozgásai, feltörő vihogásai (amit nem akar)- izzadás állandó gombós érzés a torokban stb van.
...
Persze, hogy mi is szeretnénk ha minden rendben menne. De ez nem megy varázsütésre.
Kérdező tudom és átérzem a problémád, csak erőd és kitartásod legyen.
Jó lenne,ha lenne egy ilyen hely ahol a hasonló probléval küzdő fiatalok tudnának ismerkedni.
Segíteni erősíteni egymást.
Azt tudom, hogy az öngyilkosság nem lehetőség mert akkor legyőzött a "betegség" és azt ne hagyjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!