Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerencsejáték-függő a Párom....

Szerencsejáték-függő a Párom. Miben tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

Igaz, még elég friss a kapcsolatunk, de szerelem volt első látásra. Ő az elején elmondta, hogy függő, és ez nem gyógyítható mint az alkoholizmus, csak kezelhető.

Jár pszichológushoz és anonim csoportokhoz is, eredménnyel hisz már 90 napja nem játszott. Nem voltam még ilyen helyzetben, és nagyon szeretnék neki segíteni!

Valaki aki jártas vagy találkozott már ilyen problémával mit ajánlana nekem?

Előre is köszi!

2010. jún. 9. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Teljes toleranciát javasolok.

Bünteti Ő magát eleget lelkiismeretével.

Korrektül tájékoztatott a kapcsolat előtt.

Megbeszéltétek, kiderült Neked jobban fáj, irigyled az elköltött pénzt. Vigyázz mert egyre féltékenyebb leszel a szenvedélyére.

2010. jún. 15. 10:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a sok hozzászólást, mind építő jellegű!

Póker és rulett a két szenvedélye, amihez társult pánikbetegség is.

Igyekszek mellette állni mindenben, és észrevehető a pozitív változás nála, úgyhogy nagyon örülök neki!

És köszi a biztatást, sokkal könnyebb így nekem is! :)

2010. jún. 15. 19:27
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát... a sok segítségért meg gondoskodásért cserébe ma azt mondta a Párom, hogy neki ez sok. Szóval szakított velem mert szerinte Ő nem képes még kapcsolatot kialakítani... ( 32 éves aki válófélben van)

Istenem ilyen gyenge dumát :((

Valaki egyszer biztosan megbecsüli, hogy vacsit viszek és elmosogatok nála... :(

2010. júl. 4. 20:34
 14/16 anonim válasza:
Több közös program lehetőleg ami le is fárasztja valamennyire és így nem fog menni szerencsejátékozni
2010. júl. 7. 16:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de sajnos már nem aktuális... :)
2010. júl. 7. 21:02
 16/16 tzsoca válasza:
Egy párkapcsolatot valóban tönkre tud tenni, ha hajtja mindkét félt ugyanaz a szenvedély. Jelen esetben ugyebár ez szerencsejáték szenvedély. Az InterntesKaszinok.hu munkatársaként azt tudom erre javasolni, hogy próbálj meg vele együtt játszani, de sose mond neki, hogy én megmondtam, látod mi lett a vége. Inkább éreztesd vele, hogy maga jöjjön rá mit csinált. Leszokni sosem fog, inkább csak közös erővel mérsékelni tudjátok a szenvedélyét. Mondjuk meghatároztok egy havi limitet amit nem léphet át. Ezt közösen kell felállítanotok. A vágy amit neki kell, hogy játsszon arra a honlapunkon lévő ingyenesen tesztelhető nyerőgépes programok alkalmasak lehetnek.
2012. ápr. 26. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!