Szerencsejáték-függő a Párom. Miben tudnék neki segíteni?
Igaz, még elég friss a kapcsolatunk, de szerelem volt első látásra. Ő az elején elmondta, hogy függő, és ez nem gyógyítható mint az alkoholizmus, csak kezelhető.
Jár pszichológushoz és anonim csoportokhoz is, eredménnyel hisz már 90 napja nem játszott. Nem voltam még ilyen helyzetben, és nagyon szeretnék neki segíteni!
Valaki aki jártas vagy találkozott már ilyen problémával mit ajánlana nekem?
Előre is köszi!
Teljes toleranciát javasolok.
Bünteti Ő magát eleget lelkiismeretével.
Korrektül tájékoztatott a kapcsolat előtt.
Megbeszéltétek, kiderült Neked jobban fáj, irigyled az elköltött pénzt. Vigyázz mert egyre féltékenyebb leszel a szenvedélyére.
Először is köszönöm a sok hozzászólást, mind építő jellegű!
Póker és rulett a két szenvedélye, amihez társult pánikbetegség is.
Igyekszek mellette állni mindenben, és észrevehető a pozitív változás nála, úgyhogy nagyon örülök neki!
És köszi a biztatást, sokkal könnyebb így nekem is! :)
Hát... a sok segítségért meg gondoskodásért cserébe ma azt mondta a Párom, hogy neki ez sok. Szóval szakított velem mert szerinte Ő nem képes még kapcsolatot kialakítani... ( 32 éves aki válófélben van)
Istenem ilyen gyenge dumát :((
Valaki egyszer biztosan megbecsüli, hogy vacsit viszek és elmosogatok nála... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!