Hogy lehet a sokkhatásból származó stressztől hamar megszabadulni?
Durván lecseszett egy tanár legalább 10 percen keresztül(mondjuk most legalább nem 30 ember előtt, csak 2en voltunk).
Máskor is az ilyen eseteken nagyon nehezen tudok túllépni mintha mondjuk karamboloztam volna. Az eset után nagyon rossz passzban voltam, néhány óra alvás jót tett.
Aztán az éjszaka nagy részében csak hánykolódtam pedig napközben nem is aludtam sokat.
Az eset járt a fejemben, meg felidéződtek más kellemetlen dolgok is.
Ilyen esetekben h lehet könnyen megszabadulni a stressztől?
szia! a tanárodnak nincs joga lelki terrort alkalmazni sem mások előtt sem négyszemközt. még, ha igaza van akkor sem!állj a sarkadra és ne hagyd magad!ne mard a lelked más
ember lelketlensége miatt.
jobbulást és bátorságot kívánok.
Kösz a bátorítást :)
Amúgy nem lett volna bölcs dolog vitatkozni vele, még balhézni kezd és kicsapat.
Egyetemen vagyok, itt nem nagyon lehet kihez fordulni elég összetartóak a tanárok.
Utánakérdez hol van még kurzusom aztán elbeszélget azzal a tanárral is, már alapból ott is 2 jeggyel rosszabbat kapnék.
Tőlem is kérdezte h hol van még kurzusom mert látott az intézetben, de azt mondtam neki h csak egy füzetet vittem be. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!