Hogy tudnék megszabadulni kényszergondolataimtól?
Nagyon idegesítenek már, eléggé elrontja a napjaimat is , de pszichológushoz sajnos nem tudok elmenni jelenleg
Sport , hobbi stb próbálkoztam már de végig az eszembe van :S
több is van , de ami a legjobban idegesít az hogy attól félek álmomban csinálni fogok valami hülyeséget, alvajárva vagy valami , múltkor is hallottam tv-ben hogy álmában megölt valakit egy férfi és másnap nem is emlékezett rá (ébren sosem tennék ilyet , de félek hogy álmomban nem tudok magamról :S)
és emiatt már alig merek aludni , pár hónapja tényleg a minimálisat alszom
(amúgy nem vagyok benne 100% biztos hogy ez kényszergondolat , de nekem olyannak tűnik)
és hogy miért nem megyek pszichológushoz , hát pénzem nincs , a TB-s meg nálunk elég bunkó , egyszer voltam de azóta nem is mentem többet
Sokat vagy egyedül? Van olyan személy a környezetedben, akire számíthatsz, aki meghallgat, ha szükséged van rá?
Mikor jönnek ezek a félelmeid? Folyamatosan, rendszertelenül vagy hozzá tudod kötni valamilyen eseményhez, történéshez (pl. stressz, sikertelenség stb.)?
na jó szóval ezt nem fogalmaztam meg valami jól , inkább esténként mielőtt lefekszek , de nappal is néha be be ugrik a fejembe
de nappal más szokott inkább : "nem kapcsoltam le a gázt" , megnézem 10x aztán megnyugszok :D ilyesmik , csak ezek azért más mert meg tudom nyugtatni magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!