Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszans?

Antidepresszans?

Figyelt kérdés

Regebb oda hol jol hol rosszul vagyok, igazi egyszer fent egyszer lent, de mikor lent vagyok nagyon melyen erzem magam, ongyilkos gondolataim is vannak, talan nem ongyilkos, hanem vagyom a halalra. Megolni nem tudnam magam. Szoval emiatt bejelentkeztem pszichiaterhez, tb-n mondjuk, de megtudtam hogy terapias kezelesre sajnos tb-n nem tudok reszt venni, az mindenkepp fizetos magan praxisban. Jo.

Vegulis rabeszelt a gyogyszerre a doktor, mondta hogy 1 evig kell szednem, nem okoz fuggoseget, es hat amugy ez a depi elmulik magatok, de minek addig szenvedni?! Hat mondom van benne valami.

Tegnap bevettem az elso fel tablettat. Kicsit felek tole mert eleg szarul vagyok ma, hogy megis fuggoseget fog okozni.

Szerintetek erdemes szedni?

Escitil-t irt fel.

2018. márc. 2. 15:55
1 2
 11/14 szenes43 ***** válasza:
Amennyiben a pszichiáter szakorvos depressziót diagnosztizált és az Escitilt írta fel mellékelve a szedés mennyiségét akkor azt célszerű követni. Az antidepresszáns gyógyszerek sajátossága hogy nem úgy hatnak mint a fájdalomcsillapítók. Nem eseti gyógyszerek. Van hogy 2 hét is kell mire kiegyengetik azt az agyban amit a depresszió esetleg évek alatt elgörbített.
2018. márc. 3. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
A pszichiáter olyan orvos, aki olyan gyógyszert ír fel, amit maga sosem szedett, olyan embernek, akit nem ismer!
2018. márc. 3. 23:17
 13/14 szenes43 ***** válasza:

#12 es. A doki ha még soha nem volt influenzás és nem szedett rá gyógyszert,akkor ő ne is írja fel egy influenzásnak?

Abban igazad van hogy aki nem volt depressziós meg pánikos az csak könyvből tanulta,viszont beletrafálhat és jó gyógyszert írhat fel.

2018. márc. 4. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Na ne hasonlítsd már az antidepresszánst a lázcsillapítóhoz! Az antidepresszáns olyan tartósan szedendő gyógyszer, amit csakis ezerszer átgondoltan, nagyon indokolt esetben szabad elkezdeni, mert nem lehet abbahagyni.
2018. márc. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!