Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudom feldolgozni?

Miért nem tudom feldolgozni?

Figyelt kérdés

8 hónapja apum nagyon beteg lett és kórházba került az orvosok se jósoltak neki sokat de ő mégis felépült úgyahogy (már járókerettel is tud járni)

én angliába lakom és legutóbb akkor láttam amikor nagyon beteg volt.

minden héten beszélünk telefonon és tudom hogy javulgat de akármikor rá gondolok vagy arra ahogy akkor láttam elfog a sírás(nem amikor beszélünk mert nem akarom hogy tudja)

itt nem vagyok egyedül, boldog vagyok.

miért nem tudom feldolgozni vagy hogy lenne könnyebb?

ja és 2 hét múlva megyek meglátogatni, hogy tudnám megállni hogy nem sírjam el magam?

2010. jún. 9. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jobb a lelkednek, ha elsirod magad es ott egyutt megbeszelitek a dolgokat.

Lehet meg o fog megvigasztalni, "mint apa a pici lanyat" es lehet pont ez kell a lelkednek ahhoz, hogy minden helyre keruljon.

Edesapad egy nagyon eros ember lelkileg szerintem es igy itt meg nincsen vege a felepulesenek!

Esetleg nezd meg ezt a filmet es akkor megjobban tudni fogod mirol beszelek

www.titokfilm.hu

Jobb oldalt felul a teglalap alaku the secret linkre kell kattintani.

Es talan neked is segit, erot ad ez a film!

Kitartas, Minden Rendben Van! igy alljhozza

2010. jún. 9. 01:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek bántani, de nem lehet, hogy jobb helyed lenne a családdal?
2010. jún. 9. 02:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod feldolgozni mert apudról az utolsó emlékképed egy olyan jelenet ahol valami "szörnyű" állapotban láttad. Valószinüleg amikor beszélsz vele, az az állapot jelenik meg benned amikor "elesett" volt. Szerintem akkor fog ez javulni amikor meglátod, hogy minden rendben van vele, hogy nem kell félteni mert ő egy nagyon erős és már majdnem ugyanolyan ember mint volt! A sírástól meg ne félj, sírd el magad nyugodtan és füllents h a szemedbe ment valami :-)) .. érteni fogja ne aggódj :-) A szeretet kimutatása SOSE szégyen!
2010. jún. 10. 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm első nagyon eltaláltad a filmet,

hasonló volt apuval mint a lezuhant férfival.

neki is azt mondták hogy legjobb esetbe is csak pislogni fog....

nagyon köszönöm

2010. jún. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!