Örült vagyok és ki akarnak billenteni a "lelki" nyugalmamból. Mit tegyek?
Tudom furcsa a kérdés de így röviden nem tudtam hogyan megfogalmazni. Antiszociális személyiségzavarom van. Megtanultam megőrizni a hidegvérem, nyugodt maradni minden helyzetben. Most viszont el szerep végett hangosabban kéne beszélnem. Az a fajta ember vagyok, akire akkor is odafigyelnek, ha suttog, így nem szoktam felemelni a hangom soha. Viszont most szükségem lenne rá. A drámatanárom kitalálta hogy "ki fogja hozni belőlem a vadállatot". Ez mind szép és jó, de ha sikerül neki, akkor meg fogom ölni a férfit (igen, megölni), mivel annyira gyűlölöm hogy nincsenek rá szavak.
Mit tudok ilyen helyzetben csinálni? A szerepet nem adhatok vissza, és addig nem hagy békén még nem fogok ordítani...
15/L
A középkorba kellett volna születned, akkor nagyon jó Xéna lehetnél és a kutyának nem tűnne fel a rendellenességed :)
Komolyra fordítva a szót, próbáld ki otthon az üvöltést. Tényleg nem kell ahhoz mérgesnek lenni, hogy üvöltsön valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!