Depressziós vagyok, mit csináljak?
15 éves, depressziós fiú vagyok, sosem voltak barátaim szóval ez nem a depresszió miatt van.
Kb fél éve depressziós vagyok.
Mindenből bukásra állok, és lehangolt, sivár, unalmas vagyok, semmihez nincs kedvem, a depresszió összes tünetét tapasztalom, és pár napja már az emberek és lányok is kevésbé érdekelnek.
Szorongáscsökkentőt, és gyógyszert depresszióra, ami hatott, de visszaestem.
Mit csináljak? Segítsetek.
Ha akarsz változtatni, segít a pszichológus. Nyílj meg a szüleidnek és kérd a segítségüket, de az iskolapszichológushoz végső esetben magad is elmehetsz. Bár a kérdésed végéből úgy veszem ki hogy valakinél voltál már...?
A lényeg, hogy a szakemberrel nem elég beszélgetni, ha feladatot ad, meg kell csinálni, igyekezni kell. De ha már ide ki tudtál írni egy kérdést, akkor van akaratos változtatni. Gyűjts erőt és csináld!
Tudom, hogy parancsra ez nem megy, de neked kell elkezdened - mert te tudod elkezdeni, és el tudod kezdeni.
Nem egészen hasból beszélek, millió módon érzem rosszul magam, csak az én bajomnak még nem találtunk címkét. De lehet tenni a javulásért. A barátok sokat segítenek, és akárhol, akárhogyan, véletlenül is találkozhatsz valakivel akivel egy hullámhosszon vagytok.
1. Nem tudok barátokat szerezni, próbáltam, évekig, de nem ment. Sulin kívül senki nem akar látni, általánosban is ez volt.
2. Konkrétan hogy változtassak? Sportolni nem tudok, mert égészségügyi problémáim vannak.
3. Nem megy a tanulás, próbálkozom, de fél év alatt egy anyagot sem értettem, bemagolni meg semmi értelme,ha nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!