Kevert depressziós, szorongásos zavarra vélemények?
Figyelt kérdés
Vagy sokat alszok,vagy keveset.Nyugtalan vagyok,ingerült,döntésképtelen,örömtelen és úgy érzem egyszerre vagyok enyhe depis álmos,de közbe meg kissé pörgött és nehezen alszok.szedek antidepit,de a hangulatstabilizálót abbahagytam egy ideje,mert totál letompított és depis fázisaim voltak.az a baj,hogy most meg jön vissza a kevert fázis. Ki mit szed erre?2018. febr. 20. 15:31
1/4 anonim válasza:
Olanzapine Neurotoppal. 5mg Olanzapine, 900mg Neurotop
2/4 anonim válasza:
Miért csak az a megoldás, hogy szedsz rá valamit? Attól NEM FOG MEGOLDÓDNI a problémád. Feljben kéne végre túllépned azokon a megrázkódtatásokon, amiken keresztül mentél, vagy különden az fog halálra gázolni téged. Gondolkodj el magadba azon, hogy mi miatt lehet ez és hidd el az ember szíve mélyén tudja a választ. Ha megvan, jobban leszel.
3/4 anonim válasza:
Sajnos ez nem teljesen így van utolsó. A bipoláris depresszió életre szóló betegség. Nem igazán szoktak belőle meggyógyulni. Én megpróbáltam abbahagyni a gyógyszert, nem jött össze. Még rosszabbul lettem, mint előtte voltam.
4/4 anonim válasza:
reggel 20 mg scippa, naponta 3x 0,25 frontin, este depakine és 100 mg kventiax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!