Kevert szorongásos és depressziós zavar?
Sziasztok!Több mint 5 éve vagyok fasírtul.A depressziós nyavaja már elmúlt valamennyire (néha visszajön) na de ez lényegtelen a főbb problémám a szorongásos valami lenne.Amióta "megkattantam" azóta utálok emberek között lenni a suliba rosszul teljesítek stb.Hogyha emberek között vagyok rosszul leszek (ver a szívem,szédülök,hányinger.Sajnos itthon is rám jön).Jártam pszichológushoz 4 évig sajnos semmit sem használt,voltam pszichiátrnél ő Frontint és valami kedély javítót írt fel (egyedül a nyugtatót szedtem 2 hónapig utána abbahagytam).
Hogyha visszamegyek a pszichiáterhez abból lenne valami problémám,ezalatt azt értem,hogy most akarom lerakni a jogsit és a későbbiekben rendőr akarok lenni.Remélem értitek mit akarok kihozni ebből.
(Lehet,hogy érthetetlenül fogalmaztam és vannak helyesírási hibáim,de szerintem érthető mit akartam kihozni ebből az irományból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!