Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van valamilyen függőséged?

Van valamilyen függőséged?

Figyelt kérdés

akár kémiai, akár pszichológiai. pl. alkohol, drog, fű, cigi, önsértés (vagdosás, égetés, verés). illetve ha ismersz valakit a környezetedben, aki ilyen gondokkal küzd, mit gondolsz róla? elítéled érte, vagy inkább megpróbálsz segíteni rajta? én pl. bevallom, vagdosom magam, de nem azért mondom most el, mert azt akarom, hogy sajnáljanak/segítsenek/elítéljenek, vagy bármi ilyesmi, csak szerintem sokkal többen vagyunk ezzel így, mint hinnénk, csak a legtöbben titkolják. és mivel ez egy anonim oldal, csinálhatnánk egy statisztikát azok között, akik most itt vagyunk.

19/L

2018. febr. 20. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kóla,vagdosás..az utóbbi miatt kezelnek,már kezdek javulni;de a kóla az elég súlyos függőség nálam :/
2018. febr. 20. 18:27
 12/21 anonim ***** válasza:

77% Nem hangzik hülyén, nekem van csokifüggő barátnőm. Rendesen idegbeteg lesz, ha nem jut hozzá a napi csokijához.

Alkohol, régebben vagdosás volt.

Az alkoholt leszorítottam havi 3-4 alkalomra, de most karácsonykor eléggé megszaladt. De már csak azokon az alkalmakon is csak este iszom. Kreatív tevékenységhez kötődik, de van, hogy csak simán bebaszok és végignézem egy általam kedvelt film jobb jeleneteit. Mindegy, tehát alkesz vagyok lényegében.

2018. febr. 20. 19:38
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Vagdosás, sör.

19/

2018. febr. 21. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
19/lány vagyok 13as voltam
2018. febr. 21. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak a kávé. Régebben volt a cigi/nyugtatók/vagdosás is, de azokkal teljesen felhagytam már szerencsére.
2018. febr. 21. 20:06
 16/21 anonim válasza:
Cigi...más függőségem nem nagyon van, mostanában elég sokat füvezek , de csak szórakozásból...
2018. febr. 22. 10:09
 17/21 anonim válasza:
Mobil függőség,vagdosás :)
2018. febr. 25. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Én az újamat szopom és harapdálom magamat, kaparom a kezeimet, véresre rágom az újjaimat, The Kinfe Game-ezek körzővel (az újközbe késsel csapkodó játék). Asszem ennyi
2018. márc. 1. 20:35
 19/21 anonim ***** válasza:
18# vagyok, még csokifüggőségem is van. Naponta 1-2 tabla nélkül feszültösködök, szorongok, mindenféle hülyeségeket beszélek, idegbetegeskedek és egyéb pszihés problémáim vannak miatta. Egyébként valami személyiségzavarom tuti van, csak nem birom eldönteni hogy skizotíp vagy aspenger, de ahogy megfigyeltem inkább az aspenger lesz a viselkedésemből és szokásaimból ítélve.
2018. márc. 1. 20:42
 20/21 anonim válasza:
én édességfüggő vagyok:D Mindenhol megtalálom az eldugott cukrot vagy csokit,és 1 nap alatt megeszem :'D
2018. márc. 14. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!