Van valamilyen függőséged?
akár kémiai, akár pszichológiai. pl. alkohol, drog, fű, cigi, önsértés (vagdosás, égetés, verés). illetve ha ismersz valakit a környezetedben, aki ilyen gondokkal küzd, mit gondolsz róla? elítéled érte, vagy inkább megpróbálsz segíteni rajta? én pl. bevallom, vagdosom magam, de nem azért mondom most el, mert azt akarom, hogy sajnáljanak/segítsenek/elítéljenek, vagy bármi ilyesmi, csak szerintem sokkal többen vagyunk ezzel így, mint hinnénk, csak a legtöbben titkolják. és mivel ez egy anonim oldal, csinálhatnánk egy statisztikát azok között, akik most itt vagyunk.
19/L
77% Nem hangzik hülyén, nekem van csokifüggő barátnőm. Rendesen idegbeteg lesz, ha nem jut hozzá a napi csokijához.
Alkohol, régebben vagdosás volt.
Az alkoholt leszorítottam havi 3-4 alkalomra, de most karácsonykor eléggé megszaladt. De már csak azokon az alkalmakon is csak este iszom. Kreatív tevékenységhez kötődik, de van, hogy csak simán bebaszok és végignézem egy általam kedvelt film jobb jeleneteit. Mindegy, tehát alkesz vagyok lényegében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!