Van valamilyen függőséged?
Figyelt kérdés
akár kémiai, akár pszichológiai. pl. alkohol, drog, fű, cigi, önsértés (vagdosás, égetés, verés). illetve ha ismersz valakit a környezetedben, aki ilyen gondokkal küzd, mit gondolsz róla? elítéled érte, vagy inkább megpróbálsz segíteni rajta? én pl. bevallom, vagdosom magam, de nem azért mondom most el, mert azt akarom, hogy sajnáljanak/segítsenek/elítéljenek, vagy bármi ilyesmi, csak szerintem sokkal többen vagyunk ezzel így, mint hinnénk, csak a legtöbben titkolják. és mivel ez egy anonim oldal, csinálhatnánk egy statisztikát azok között, akik most itt vagyunk.
19/L
2018. febr. 20. 16:35
1/21 anonim válasza:
Lelki fájdalom. Imádom magam lelkileg kínozni...
2/21 anonim válasza:
Cigi, alkohol. Régebben szerencsejáték. Abból kigyógyultam.
3/21 anonim válasza:
Hülyén fog hangzani, de én kakaópor függő vagyok. Egyszerűen kakaóport kell ennem, akkor is, ha amúgy nem kívánom. Csak úgy kell. Egyébként a keresőszavakhoz sértés helyett azt írtad, hogy sertés.
4/21 anonim válasza:
Gyk, kávé, net... Durvább nincs, habár ezek némelyike elég komoly tud lenni. A kávé nem fizikai függés és lehet, hogy nem is függőség, mindenesetre túl gyakori.
5/21 A kérdező kommentje:
3# önsértést írtam, csak a gyk kijavította, de köszi, hogy szóltál xd
2018. febr. 20. 16:45
7/21 anonim válasza:
Jelenleg net-, koffein (kávé)- és gyógyszerfüggő vagyok. Régebben alkoholfüggő is voltam, de arról 2 és fél éve leszoktam. A net-, és a gyógyszerfüggőség gyakorlatilag az alkoholfüggőségemet váltotta fel. A koffeinfüggőségem a legrégebbi, az kb. 17 éve tart.
9/21 anonim válasza:
Cigizek. Régebben a nyugtatókkal is túlkaptam, de arról leszoktam.
10/21 anonim válasza:
Vagdosás- és adrenalinfüggő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!