Valamilyen módszerrel ki lehetne ölni minden nemű vágyat/érzést az emberből?
Sajnos mindig olyan nőbe zúgok bele, aki vagy foglalt vagy le se xarja a fejemet, ezért teljesen fölöslegesnek tartom ezeket az érzéseket.
Mi a faxnak kínlódjon ezzel az ember, jól el vagyok egyedül, csak ezek akadályoznak néha a boldog életemben. :) 39/F
Ne mindig a lehetetlen esetekbe zúgj bele.
Vagy túlzóak az elvárásaid, vagy egyáltalán nem illenek hozzád a választottjaid.
Ha nincs veled semmi komolyabb gond (pl. alkoholista, drogos, igénytelen, koszos, büdös, naplopó, munkanélküli, agresszív, stb.) akkor tuti találnál magadnak nőt. Valószínűleg észre sem veszed azokat a nőket, akik illenének hozzád.
Buddha tanította, hogy lehet legyőzni a vágyakat.
négy nemes igazság: 1. A létesültség szenvedés. 2. a szenvedés oka a vágyakban van 3. a vágyak legyőzése megszünteti a szenvedést
ennek útja a nyolcrétű nemes ösvény:
1. Helyes szemlélet
2. Helyes szándék
3. Helyes beszéd
4. Helyes cselekvés
5. Helyes életmód
6. Helyes erőfeszítés
7. Helyes éberség
8. Helyes elmélyedés
Az baj, hogy 20 évvel ezelőtt se voltam nagy sláger, de most már lejárt lemeznek érzem magam.
Most utoljára próbálkoztam valakinél, de néhány évig most biztos nem fogok.
A vallás felé fordulni nem hülyeség, gondolkodtam a katolikus papi hivatásban is.
Milyen lejárt lemez?
Szerintem is a legszebb férfikorban vagy.
nna, akkor most leszel szíves letisztítani a tudatodat, búsulást befejezni, "ürességet" létrehozni - nem prekoncepciókkal nézni az emberke, előítéletekkel
(a + előítélet is az) hanem:
Itt van Ő- milyen ő? amint van
- csak így látod a valóságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!