Ennek van valami orvosi megnevezése?
akkor gondolkozz el azon h
1.miért érzel így
2.miért írták ketten is, h önbizalomhiány az ok, és te ezt miért nem tudod elfogadni
Miért nem alkalmas?
Egyébként nem biztos, hogy önbizalomhiány mert nem azt írta, hogy nem érdemli meg hanem, hogy nem alkalmas.
Előfordulhat, hogy nem tudod kezelni a szeretetet, a közelséget.
Nem érzed úgy, hogy más vagy, hogy van benned valami amit jobb ha mások nem látnak meg? Lehet ezért nem akarod őket közel engedni magadhoz és úgy érzed nem vagy alkalmas arra, hogy szeressenek, nem kellene téged szeretniük.
Ez lehet attól ha pl. gyerekkorodban nem kaptál elég szeretetet így ez számodra furcsa, érthetetlen érzés és nem tudod kezelni a helyzetet.
Ha nem erről van szó akkor fejtsd ki bővebben mert így nem fogsz kielégítő választ kapni.
Szerintem majd még kinövöd, én még 18 évesen is ilyen voltam, de aztán hirtelen 1-1,5 év alatt megfordult velem a világ- kis túlzással.
Nem tudom mi történt, de még változni fogsz te is, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!