Mit tegyek? Mindenben olyan béna vagyok, nem vagyok határozott és nagyon szétszórt vagyok.
1) fogadd el magadat olyannak, amilyen, mert a legfőbb problémád önértékelési zavar, nem más.
2) nem kell mindenben elsőnek enni, a második hely is tökéletes. :-)
3) a szétszórtság ellen TUDATOSAN tenned kell. Magától nem fog elmúlni. Pl írj listát, ha elindulsz valahová, és próbálj meg jobban odafigyelni arra, hogy mit csinálsz.
Ne viccelj, ne legyél már ilyen negatív magaddal :-) Második meg azért vagy mindenben, azért vagy szar azokban amikbe belefogsz mert nem is akarsz jobb lenni.. és ezt te magad montad az írásod első felében. Kezdésnek énis azt ajánlanám neked, hogy ismerkedj meg magaddal egy kicsit jobban. Álj a tükör elé, nézegesd magad, próbáld összeszedni miért is vagy értékes ember.
Másoknak megfelelni nálad nem önfeláldozás hanem önmagad feladása! Ezen gondolkodj el.. Saját magad "ölöd" meg azzal, hogy olyan vagy mint amit mások akarnak látni..
Elfogadod magad, kiálsz magadért, vállalod azt aki vagy és hidd el, egyből nem második leszel mindenben :-))
hajrá..
no - 26/f
isthenem tee xDD
én még a 8. sem vagok seol nem h a 2.!! xD
én jobban vagyok elcseszve mint te -.-"
Szar vagyok R6 Siege-ben és minden más játékban
Átérzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!