Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy legyek jobban?

Hogy legyek jobban?

Figyelt kérdés

Nem akarok írni a problémáimról, de annyira rosszul érzem magam hogy nem birok aludni, enni, néha egész nap sirok, remegek. Ha társaságban vagyok mindenki azt gondolja minden oké de igazából sose voltam még ennyire rosszul, pedig voltak pszichés betegségeim korábban. Olyan fiatal vagyok és látom a lehetőségeimet de most nagyon félek hogy megrekedek ebben az állapotban és emiatt nem birok teljesíteni az életem más területein. Úgy érzem elrontom az életemet, néha úgy érzem jobb lenne mindenkinek ha nem élnék. Nem merek szakemberhez fordulni mert rossz tapasztalataim vannak, nem tudok bízni bennük

(21/L)

2018. febr. 16. 01:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Legalább a háziorvosodhoz menj el, és mond el a problémádat. Kellene neked egy enyhe nyugtató. Naponta mozogj, sportolj, és szedjél vitaminokat!
2018. febr. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!