Szerintetek minek a hatására tudtam kivívni lassan 37 évesen, hogy jobban tiszteljenek az emberek, és ne legyek félénk?
Két élettársi kapcsolatomból született két gyermekem.A nagyobbik 12 autista ,a kisebbik hét éves.A kisebbik nem velem él.
Mielőtt terhes lettem a kisebbikkel ,akkor léptem ki a gyerekkori lehúzó ,és beskatulyázó környezetemből.
Bekerültem egy faluközösségbe,és sok közösségi munkában részt vettem.Támogatom használt ruhákkal a helyi alapítványt.
Igaz kinti közmunkán vagyok,de jó csapatban dolgozok.Legnagyszájúbb is szépen beszél velem,ha még sem az nem szándékos.A magánéletemmel kapcsolatban nem faggatnak.
Fiatal felnőtt koromban is sokat voltam kitéve sértegetéseknek,és a ,,határozottabb,, egykori diáktársak is ,fejre álltam ,akkor is úgy beszéltek velem,mint a birkával.Szinte belém kódolták,hogy bántani kell engem.
nem veled van a baj hanem egyszerűen a környezeteddel
mutasd meg hogy már csak azért is kiállsz magad mellett
de ne legyél erőszakos mert az erőszak csak erőszakot szül
de nem értem hogy milyen módon bántanak? kik és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!