Mit tegyek, ha a memóriám egyre jobban romlik? Minek a hatására történhet ez?
A baráti kapcsolataim is borzasztóan romlanak, mert mindenki azt hiszi, hogy nem figyelek rájuk, és ezért nem marad meg a legtöbb dolog, amit mondanak.
Képes vagyok pár napon belül (MAXIMUM) elfelejteni bármit.
16/L
Szerintem csak nem èrdekel amit mondanak
Èrdekel egyèbkènt amit mondanak? :D
Amúgy közrejàtszik a làtàs az emlèkeink megőrzèsèben hiszen mindent szemmel làtunk
Mi a baj egyèbkènt?
Kiközösìtenek vagy nem tudsz beilleszkedni úgy èrzed nem oda tartozol? Mesèlj :)
Nekem is nagyon rossz volt világéletemben a memóriám bizonyos területeken, pl. nevek, arcok, események, én is gyorsan elfelejtem, ki mit mondott, miről beszélgettünk. Nem attól függ, érdekel-e a másik mondanivalója. Sokáig nagyon kellemetlenül, hülyén éreztem magam emiatt, pl. pár év után arra sem emlékszem, hol nyaraltunk és mit csináltunk ott. A fényképek, jegyzetek, az ismétlés sokat segítenek, egyébként a vizuális memóriám elég jó, és az iskolában, egyetemen is elég jól teljesítettem.
Amióta megváltoztattam az étrendemet (pár hónapja), lett valami javulás, kis gondolkodás után már több minden eszembe jut, kevesebb a rövidzárlat, de még nem tökéletes a dolog. Reménykedem, hogy hosszabb távon rendbejön az agyam.
Neked azt javaslom, olvasgass itt:
Nem tudom, miket eszel, de pl. az étrendi koleszterin javítja az agy és az idegrendszer működését, ezért a zsír- és koleszterinmentes étrendet felejtsd el.
Ha korábban rendben volt,lehet oka depresszió. Vannak ilyen jellegű gondjaid?
Hogy mit tegyél, azt én is szeretném tudni, mert a helyzet nálam is ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!