Orvoshoz kell menni, ha felek a sotetben? Felkapcsolt villanynal alszom.
Figyelt kérdés
Ez nagy baj?2018. febr. 11. 20:17
11/14 Alain Delon válasza:
Ha félsz a sötétben, az nagyon nem normális! Komoly pszichés probléma.
12/14 Captain Fantastic válasza:
Szia!
Az a nagy baj amit te annak érzel, ezt más nem fogja tudni neked megmondani. Orvoshoz mondjuk semmiképp sem kell menni, szerintem, maximum pszichológushoz, ha ki szeretnéd deríteni, hogy mi okozhatja ezt, illetve ha változtatnál rajta, de egyedül nem sikerül.
13/14 A kérdező kommentje:
Okés! Köszi :)
2018. febr. 12. 21:05
14/14 anonim válasza:
22 éves koromig én is lámpafénynél aludtam, vagy pedig fennmaradtam egész éjszaka hogy megvárjam a hajnalt...aztán egyik napról a másikra megváltozott, azóta csak korom sötétben tudok aludni, még az is zavar ha egy kis led világít valami eszközön.
Fogalmam sincs mi történt nálam, de lehet egy pszichológus meg tudná fejteni
Bajnak annyiból baj, hogy nem tudod magad kipihenni, vagy esetleg zavarja a környezeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!