Mit kezdjek a hipochondriámmal?
18 éves fiú vagyok és súlyosan hipochonder vagyok. Mindennapjaimat átjárja a stressz. Testem minden apró üzenetére azt hiszem hogy súlyos betegség.
2017.május: Hererákot beszéltem be magamnak, mert fájtak egy kicsit a heréim. Több mint 3 hétig idegeskedtem.
2017.június-október: Limfómát beszéltem be magamnak, mert észrevettem a nyirokcsomóimat, mindegyik kitapintható. Azóta sincs semmi bajom.
2018. január-idáig: HIV fertőzést beszélem be magamnak. Mert 5 hete lefeküdtem a barátnőmmel(16), óvszer nélkül. Előttem 2 sráccal volt még. Az aktus kb 9-10 másodpercig tartott. Aztán a neten összeolvastam mindent, hogy a hiv-et nagyon könnyű elkapni. Olvastam, arról is, hogy a HIV-nek 4 hét után jönnek az influenzához hasonló tünetek. 1 hete már fáj a mandulám (megnagyobbodtak), a nyaki nyirokcsomóim egy picit megnagyobbodtak. 3 napja elkezdett fájni a hasam, és a stressztől hányingerem van. Lázam nincs, izület, izomfájdalmam nincs. Beszéltem erről egy orvos ismerősömmel, aki meg akart nyugtatni hogy a HIV-re kb 1 % esélyem van, ne aggódjak ezen, felesleges. Mondta, hogy ne szűrésre menjek hanem azonnal pszichiátriára.
Fenét. Ne menj pszichiátriára csak felírnak vmit...na attól tényleg beteg leszel.
Hiszed vagy nem ez korunk slágere, hogy az ember ilyeneket képzel be. Tök normális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!