Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hazudtam ebben a pszichológusnak?

Hazudtam ebben a pszichológusnak?

Figyelt kérdés

Már régóta beszélgetünk. Sok mindenről beszélgettünk már. És az is szóba jött hogy voltam e már együtt valakivel. Én azt mondtam hogy nem mert szegyell(t)em hogy még nem voltam együtt senkivel és még párom sem volt.

És most olyan rosszul érzem magam emiatt, pedig már régebben volt de most eszembe jutott. Minden másban mindig igazat mondok de ez olyan szégyen számomra hogy nem mondtam igazat.

Nem azért beszélgetünk mert ilyen jellegű problémáim vannak csak még nem jött olyan ember az életembe akivel együtt akartam volna lenni.

2018. febr. 10. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha hazudsz neki akkor semmi értelme járni hozzá. Pont ez lenne a lényege. De ezt a jobbak el is mondják, hogy eredményes csak a kölcsönös együttműködéssel lesz, mert amúgy csak üres órák, neki meg pénz.
2018. márc. 24. 07:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, elmondtad azóta neki az igazságot?
2018. júl. 9. 23:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok szűz, így a rossz érzés is elmúlt bennem, hogy akkor nem mondtam igazat.
2020. máj. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!