A pszichológusnak mindig kötelező kifizetni a díját? Nincs valami engedmény hogy néha ne kelljen fizetni?
Jelenlegi pszichológusom akihez már több mint egy év járok igen magas díjszabást alkalmaz. Ülésenként 5.000 forintot kér el. Sajnos nem vagyok gazdag sőt szegénynek mondanám inkább magam. Előfordul hogy alkalmanként nem tudok pénzt vinni neki azonban Ő ezt felírja magának és kéri a pénzt. Azt szeretném megkérdezni hogy ha nem fizetnék vagy csak kevesebbet a jelenlegi pszichológusomnak akkor is a jól megszokott magas színvonalú munkát csinálná? Mert attól tartok ha nem viszek neki elég pénzt vagy ha kevesebbet fizetek akkor nem a jól megszokott magas színvonalú munkát kapom tőle amit elvárok!
Ingyenes pszichológus sajnos az én esetemben fabatkát sem ér mert nekem olyan súlyos panaszaim vannak amiket csak minőségi és magánrendelést folytató szakember képes adekvát módon orvosolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!