Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszánsról tapasztalatok?

Antidepresszánsról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nemrég a pszichológusom felírt nekem egy homeopátiás szert enyhe depresszióra, és azt mondta ha a következő találkozásunkig nem használ, akkor 1 hétre be kell feküdnöm a pszichiátriára, és kapok antidepresszánst. Valaki esetleg tudna írni véleményt, hogy mégis milyen hatással van az emberre? Tényleg segíthet? (17/l)

2018. febr. 8. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg hát ez igazából nem is gyógyszer.
2018. febr. 9. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
Az antidepresszánsok mérgező szarok!
2018. febr. 10. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Az antidepresszánsok nagyon jók. Nagyon hatásosak. 19 évesen kezdtem el pszichiáterhez járni, és bárcsak előbb tettem volna. Akkor kaptam az első anti depresszánsom. Kellett pár amit ki kellett próbálnom, de azt hiszem végre megtaláltam ami hat rendesen, mellékhatások nélkül. Azt ajánlom, hogy hagyd a pszichológust. Keress egy pszichiátert. Az nem dug be téged pszichiátriára, hanem veled együtt dolgozva felír egy olyan gyógyszert ami hozzád illik. Én már ezeket próbáltam: Stimuloton (nem éreztem változást), Valdoxan (híztam tőle), Wellbutrin (rémálmaim voltak tőle) és most az Aurorix-ot szedem, semmi mellékhatást nem érzek, csak azt, hogy nem vagyok olyan depressziós, mint voltam. Végre tudom normálisan élni az életem. Persze vannak jobb meg rosszabb napok, de bárcsak előbb rátaláltam volna erre a gyógyszerre! A homeopátiás vackot meg hiába szeded, ami nem vényköteles az nem is használ, azért adhatják ki vény nélkül. Ha kérdésed van írj nyugodtan.

22N

2018. febr. 12. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
#13 Az antidepresszánsok MÉRGEK!! A kender az ami egészséges!
2018. febr. 12. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!