Brintellix antidepresszánsról tapasztalatok?
Szia!
Milyen SSRI? Első antidepid?
Én már másfél hónapja szedek Brintellixet 10 miligramosat. A tapasztalataim nagyon jók ezzel. Sokkal kevésbé vagyok ideges, ellazít nem érzem azt hogy feszült lennék. Kicsit altató hatása is van naponta 10 órákat alszok ettől. Nem vagyok nyugtalan és a depressziómon is segít mert tudok mosolyogni, kedves lenni másokkal, figyelmesen meghallgatni a barátomat miközben beszél hozzám. Csökkentek a dühkitöréseim nem kiabálok meggondolatlanul tudom kezelni az indulataimat. Emellett jobban koncentrálok és a munkában is hatékonyabb vagyok tehát tudok dolgozni :D
Viszont eleinte nagyon erős hányingerem volt tőle, éjszakánként kivert a verejték úgy izzadtam, bizseregtem tőle és akatíziám is volt ami még egy kicsit van. Ezen kívül csak pozitívumokat tudok mondani ERRŐL A GYÓGYSZERRŐL! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!