A drogok vagy a depresszióm miatt van alvás zavarom?
Figyelt kérdés
Közel 4 honapig toltam heti szinten valamikor egy heten többször is party drogokat.Ecstasy mint alap egy este akar 5db is elfogyott de rengetegszer spuriztam is,ritkán lsd.Emelett szörnyen depressziós is vagyok viszont már 1 hónapja tiszta és míg cuccoztam addig nem volt semmi alvás problémám és most,h le álltam rá 1 hónappal az elmúlt 5napban alvás paraliziseim vannak.Ebren vagyok és nem birok mozogni.A tegnap este konkrétan meg bolondultam és ki akartam ugrani az ablakon.Mielott elkezdenetek,h van-e papírom arról,h bolond vagyok,hat nem nincs xd.Csak szimplán egy nagyon nehéz időszak (mindkét szülőmet elvesztettem meg a nyáron) és azóta érzem,h kezd el menni az eszem.Arra vagyok kiváncsi,h a party drogok ezt ki tudják-e váltani vagy inkább a mely depresszió ami így tönkre vág?2018. febr. 8. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
Már egyre szarabb minden..Minden este ilyen ingerzavaraim vannak és a kezemmel konkrétan képtelen vagyok ilyenkor bármit is megfogni.Azota sem drogoztam semmi,mikor jövök már helyre?!
2018. febr. 26. 04:59
12/12 A kérdező kommentje:
Eddig bírtam..
2018. ápr. 25. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!