Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki segítsen nem tudok aludni?

Bmasdmfadms kérdése:

Valaki segítsen nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Könyörgöm valaki segítsen.. már lassan 8 hónapja küzdök alvásproblémával az egész úgy kezdődött hogy egy nap fent voltam úgy kb 36 órát. mikor egy alvás nélkül töltött éjszaka után hazamentem akkor probáltam aludni becsuktam a szemem de nem ment.. így elkezdtem szorongani hogy mi lesz hogyha már soha többé nem fogok tudni aludni, és kb egy 15 órát ágyban forgolodás után valahogy elaludtam.. azóta mindennap ez megy hogy a fejembe vettem hogy n?em tudok elaludni és nem is tudok.. vannak napok? mikor könnyebben elalszom.. de az alvásom is teljesen? katasztrófa tegnap is reggel 8 kor lefeküdtem hogy majd délután 1 kor felkelek és kb 2 órás forgolodás után elaludtam amiben 2-3x fel is riadtam.. emellé társulnak mostanába kényszeres gondolataim hogy depressziós vagyok bipoláris vagyok és ezt el is képzelem magamba és úgy érzem magam mint egy bipoláris. mikor nem gondolok rá persze akkor nincs semmi bajom.. az 1 órával ezeleött bevettem egy fél frontint meg egy eleniumot de semmit sem érnek. úgyanúgy nem tudok elaludni pedig dög fáradt vagyok. mindennap reggel 7-8 ig fent vagyok semmmi életem nicns nem tudok találkozni a barátaimmal mert délután 3-4 ig alszok... már sírni tudnék az egésztől hogy nem tudok aludni.. ????

#alvás #elalvás #inszonomia
2018. jan. 29. 03:02
 1/4 anonim ***** válasza:
én már 2 éve nem aludtam, te szerencsés vagy hogy nappal tudsz aludni. foglald el magadat napközben, és akkor este el fogsz tudni aludni.
2018. jan. 29. 03:17
 2/4 A kérdező kommentje:
mindig nehéz az elalvás nappal is..
2018. jan. 29. 03:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Kikéne kapcsolni az agyad vagy több frontin,vagy kimondottan altatót.kéne szedj.Házi doki is felírhatja.Fél frontin ,gondolom a legkisebb erősségű nem.fog elaltatni.Talán egy vagy kettő.Konzultálj a dokiddal.
2018. jan. 29. 06:50
 4/4 A kérdező kommentje:
már le is szarom az alvást nem érdekel egyszer majd bealszok azt cs
2018. jan. 29. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!