Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményed? (Komfortzóna)

Mi a véleményed? (Komfortzóna)

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy ki kéne mozdulnom belőle, de én egyenlőre nem akarok. Nyugtató elvonás közben vagyok, aminek a tünetei szorongás, depresszió, de nem vészes. Dolgozni átmenetileg nem tudok, és egyenlőre nem is kell. Boltba, postára, barátokhoz elmegyek, de máshová nem látom értelmét. Itthon mindenem meg van, minek szédelegjek a belvárosban, vagy nyomorogjak egy tömött buszon? Moziba, bulikba nem vágyom, társaságom, elfoglaltságom, szórakozásom mind itthon vannak. Kicsit introvertált vagyok, de nem beteges mértékben. Csak azért nem fogok/akarok elmenni, hogy elmondhassam, hogy kimozdultam, de közben semmi pozitív élmény nem ért. Bicajjal szívesen túráznék, de ahhoz még hideg van. Szóval bekuckóztam kicsit. A fenti dolgokat figyelembe véve, szerinted ez jó, vagy rossz?

#komfort zóna #bekuckózás
2018. febr. 8. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia !

"A fenti dolgokat figyelembe véve"

Szerintem! Nem mondhatom , hogy rossz és azt sem , hogy jó.

Na ez eddig a válaszom, amit a mondandód végén kértél.

Most beszélgethetünk arról amit írtál, ill. én írok neked az írásodhoz kapcsolódó hozzászólásomat.

Mindenki mondja, hogy ki kéne mozdulnom ...

Nézd én is azt tudom mondani, hogy az élet a komfort zónán túl van. Azaz az életet megismerni a komfort zóna tágításával tudjuk. A komfortzónán túl tudunk új dolgokat, embereket, eseményeket, történéseket, felfedezni, tapasztalni, élvezni, örülni neki,stb.

Ezt írod te: Csak azért nem fogok/akarok elmenni, hogy elmondhassam, hogy kimozdultam, de közben semmi pozitív élmény nem ért.

Válaszom: Dehogy nem ér semmi pozitív élmény. Már az is pozitív élmény, hogy kimozdultál ! Azaz eredmény, siker, hogy ki mozdultál !

Elköszönésnek ezt írom neked:

Játsz, tapasztalj,tanulj a fejlődésed elkerülhetetlen és a sikered is.

Aki Játszik az Tapasztal, aki tapasztal az Tanul, aki tanul az Fejlődik, aki fejlődik az Sikeres !

2018. febr. 20. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!