Mit csináljak, ha egy kicsit eltévedtem?
Sziasztok!
Nemrégiben volt egy egész komolynak mondható műtétem, és talán érthető, hogy felkavart.
Úgy érzem, minden összeomlott körülöttem, de legalább a családom megmaradt mellettem.
Kicsit elvesztem és befordultam. Egész nap rossz a közérzetem.
Még két hétig itthon leszek, de be kell pótolnom az elmúlt hetek tananyagát. Itt tornyosul felettem és neki sem tudok állni.
A srác, akivel alakult valami visszatáncolt és nem is beszélünk már.
Továbbtanulás téren sem állok a legjobban, a tanárom szerint kevés vagyok arra a pályára, amit kinéztem.
Alapvetően nagyon pozitív vagyok és idegesítenek a negatív emberek. Viszont most egy pesszimizmus spirálba kerültem, amiből nem nagyon tudok kimászni. Remélem csak a testi komplikációk "ütnek ki" a lelkemben és ha meggyógyulok minden jobb lesz.
Mit tudnék tenni, hogy jobban érezzem magam, visszaszedjem a pozitív energiáim és zavartalanul tudjam csinálni a dolgom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!