Mit kezdjek magammal?
Öngyilkossági gondolataim vannak, és ezekről teljesen nyitottan beszélek, mintha természetes lenne. Anorexiás vagyok. Ha valaki azt mondja, hogy nekem komoly segítségre van szükségem, rávágom, hogy nem érdemlem meg. Mit lehet tenni, ha belátom, hogy nagyon beteg vagyok agyilag, de mégsem fogadom el a segítséget,mondván:"tönkre akarom tenni magamat".
Hogy tudnak segíteni rajtam, ha egyszerűen nem fogadok el semmilyen segítséget?
Ja hozzáteszem, hogy 14 éves vagyok. Szomorú idáig süllyedni ilyen fiatalon.
Egyébként azért haragszok ennyire magamra (vagy nem is tudom mi ez) mert körülbelül három hónapja nyilvánosságra került néhány meztelen kép rólam, amit egy fiúnak küldtem eléggé naivan. Szörnyen haragszom magamra, és mindenki megutált. Próbáltam többször véget vetni az életemnek, de valahogy sose jött össze, és nem azért, mert nem merem(sajnos)! Aztán vagdostam a csuklómat, utána hánytattam magamat. Tényleg mindent kipróbáltam már, csak hogy megbosszuljam saját magamnak ezt az egészet.
Bocsi skacok, de ez nagyon kijött most belőlem. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!