Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki hogy tudta feldolgozni...

Ki hogy tudta feldolgozni amikor meghalt a babája?

Figyelt kérdés
6 hete 25 hetesen beindult a szülés (fertőzésem volt amit a magán doki nem /akart/ észrevenni) ikerterhes voltam . Mind2 baba 4 napot élt. Nagyon vártuk már őket mindent megvettünk minden be volt már rendezve. Ahelyett hogy könnyebb lenne napról napra nehezebben viselem ...félek otthon egyedül. A férjem szeretne később még babát de én képtelen lennék még1x ezt végig csinálni...örökbefogadni pedig a férjem nem akar. Aki volt ilyen helyzetben mikor lett könnyebb?

2018. febr. 6. 05:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

először is Jobbulást és részvétem nagyon sajnálom a babaidat nekem egy babám halt meg köldök zsinór fertőzesben és én 6 év után tudtam újra munkába állni de minden nap gondolok az én gyermekekre

2018. febr. 6. 06:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Fél évig normális a gyászreakció, de ha ezután is tart, célszerű mélylélektani módszerekkel kezelő terapeutához menni.
2018. febr. 6. 15:30
 3/5 Abíság válasza:

Szia! Őszinte részvétem, ennél szörnyűbb nem történhet egy emberrel. Nekünk egy babánk született halva a 41. héten. Én hívő keresztényként ( most jön majd a sok megkövezés) hiszem hogy a földi életünk után találkozunk vele a mennyben. Az én szememben nem halt meg hanem elköltözött az Úrhoz ( minden gyermek a mennybe jut). De természetesen szükséges egy szakember (család terapeuta-pszichológus) aki segít a gyász feldolgozásában. Fontosnak tartom azt is hogy el tudd őket engedni.

Nekünk egy év múlva ( most) sikerült újra teherbe esnem. Ha minden igaz, ugyanaz lesz az kiírt időpont mint az előző babával. Könnyű jó tanácsokat adni, de kívánom nektek a legjobbakat!!

8+3 hkm

2018. febr. 7. 06:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Irigylem és tisztelem a hitedet és a lelki erődet. Én ezek után nem mernék belevágni még egy terhességbe... :( ...
2018. febr. 7. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérd ki a doki véleményét az állapotodról.

Fordulj szakemberhez lelki segítségért, vagy barátnők, kismama klubbok ahol tudsz erről beszélni.

Egészséges kisbabák mindenképp helyrehoznának.

2018. febr. 8. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!