Ki hogy tudta feldolgozni amikor meghalt a babája?
Szia
először is Jobbulást és részvétem nagyon sajnálom a babaidat nekem egy babám halt meg köldök zsinór fertőzesben és én 6 év után tudtam újra munkába állni de minden nap gondolok az én gyermekekre
Szia! Őszinte részvétem, ennél szörnyűbb nem történhet egy emberrel. Nekünk egy babánk született halva a 41. héten. Én hívő keresztényként ( most jön majd a sok megkövezés) hiszem hogy a földi életünk után találkozunk vele a mennyben. Az én szememben nem halt meg hanem elköltözött az Úrhoz ( minden gyermek a mennybe jut). De természetesen szükséges egy szakember (család terapeuta-pszichológus) aki segít a gyász feldolgozásában. Fontosnak tartom azt is hogy el tudd őket engedni.
Nekünk egy év múlva ( most) sikerült újra teherbe esnem. Ha minden igaz, ugyanaz lesz az kiírt időpont mint az előző babával. Könnyű jó tanácsokat adni, de kívánom nektek a legjobbakat!!
8+3 hkm
Kérd ki a doki véleményét az állapotodról.
Fordulj szakemberhez lelki segítségért, vagy barátnők, kismama klubbok ahol tudsz erről beszélni.
Egészséges kisbabák mindenképp helyrehoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!