Meghalt a kutyám. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Ma délelőtt történt. Egy kapunk kirohant egy kutya, és megtámadta. Nagytestű volt, az enyém egy Yorkshire Terrier. Az orvosok nem tudták megmenteni, átharapta a tüdejét. A kezeim között halt meg. Még csak 2 és fél éves volt.
Hogy lehet ezt túlélni?
Szegény. Nekem volt egy meggyvágó fiókám. Az út szélén találtam elhagyatottan és én pedig befogadtam. Eleinte úgy tűnt, hogy életben marad. Rá három hétre pedig elpusztult. Valószínűleg volt egy betegsége. Egy teljes napig gyászoltam. Másnapra elfogytak a könnyeim.
Igaz neked 2 és fél évig az életed része volt. Majd az idő segít felejteni.
Idővel. Tudom, közhely, de igaz, hogy majd az idő múlása segít.
A nagytestű, kapun kirontó kutya gazdáját remélem feljelentetted. Ha még nem, akkor tedd meg.
Részvétem. :(
Sajnos csak masik kutyussal. Nekem csak az segitett. Nem mintha nem sirva simogattam volna az uj kutyust de elterelte a figyelmemet. Aztan egyre ritkabban sirtam mar.
De nincs recept mindenki mas. De minel hamarabb veszel magadhoz masik kutyust annal hamarabb terelodik el a figyelmed. Hiszen egy kiskutya rengeteg figyelmet igenyel
Nekem a cicám halt meg 2 éve. Még most is sírok, ha rá gondolok. Imádtam. Daganata volt. Kemózták is pedig. El kellett altatni. Álltam az udvaron és sírva hívogattam, de nyilván nem jöhetett.
2 hónap múlva kaptam egy másik cicát, aztán fél év múlva még egyet. Nagy arcok, de őt nem pótolhatják.
Részvétem. Mi is most vesztettük el a kutyusunkat. Nyaralás alatt rábíztuk valakire, aki nem figyelt eléggé és elszökött tőle. Nincs meg, pedig chipes.
Szerintem várjál a másik kutyával, mert az új kutya megérzi rajtad a rossz, bizonytalan lelkiállapotot, és az nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!