Stressz?! Ellen mit tegyek?
Üdv.
Régebben teljesen rendben voltam. Kiegyensúlyozott, stb...
Ebben az évben, viszont teljesen rástresszelek mindenre.
Teljesen elcsúnyúlt az arcbőröm, sírni szoktam... Ideges vagyok, feszült és robbanékony.
Érzékenyebben veszek mindent.
Hogy ne stresszeljek, mindennek meg akarok felelni, hogy ne legyen probléma, és azzal, hogy túlvállalom magam, még több problémát okozok...
És ilyenkor van az, hogy elkezdek fázni, remegni, szédülni, és teljesen ideges leszek...
Próbálkoztam Én teával, aromaterápiával, pszichológussal... De egyikhez sem volt türelmem, és nem is használtak...
válassz egy jó fárasztó sportot, szerintem az sokat segíthet... pl úszás és napozol utána egyet.
mindig nyugisan kezd a napot, legyen magadra időd, hogy tiszta fejjel mehess melózni...
és legfőképpen azon gondolkozz el, hogy mi is az oka? hogyan tudsz változtatni rajta? de az is nagyon sokat segít, ha kiírod magadból, igaz az elég időrabló tevékenység:)
Nekem is stresszes voltam. Már átcsapott szorongásba. A vérnyomásom 150 körüli. Ezért szednem kell rá béta receptor blokkolót, és Xanaxot. Szerintem ha nagyon stresszes vagy, fordulj orvoshoz. Lehet kapsz valami enyhe szorongáscsökkentőt. Én későn fordultam. Ezért 0.5 mg-s xanaxot kell bevennem napi háromszor.
17 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!