Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lamolep nevű hangulat stabiliz...

Lamolep nevű hangulat stabilizátort szedek már évek óta. Azóta nem ittam egy kortyot sem. Tényleg nem szabad a gyógyszer mellé?

Figyelt kérdés
Néha-néha 1 pohár alkoholt sem lehet megengedni?

2018. jan. 24. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Hát ezért egy kis vizet, vagy legalább levest próbálj meg leerőltetni.
2018. jan. 24. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Vicces. Alkohol tartalmú italra utaltam...
2018. jan. 24. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb 6 éve szedem, de sose volt problèmám abból, hogy mellette ittam ha úgy kívánta a helyzet és nem hagytam ki a szórakozást. Nyilván a beteg tájèkoztatóban nem ez szerepel.
2018. jan. 25. 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a dokid mennyit ihatsz.Én frontint szedek de ittam egy pohár sört rá úgy hogy 6kor reggel vettem be este 8kor ittam a sört.Így semmi extrém dolog nem történt.Nem ütött meg semmi.Az esti bogyit meg pont elalvás előtt vettem be.Okosan eh két pohárral lehet szerintem is.De berúgni vagy töményt inni szerintem ne.
2018. jan. 26. 06:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Tilos az ilyen gyógyszerek esetén alkoholt inni,légzésbénulást okozhat ami nem éppen kellemes és még túl sem élhető!
2018. nov. 2. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!