Az, hogy ad-e gyógyszert, attól függ, mi a problémád. Ha súlyosabbnak ítéli, akkor adni fog már első alkalommal is gyógyszert.
Egyébként a pszichológia sem a "gondolkodásmód-váltásról" szól, ez nem valami Titok-féle ezoterikus maszlag. A terápia során elbeszélgettek a téged érintő problémákról, és megpróbáljátok feltárni, hogy mi okozhatja ezeket. Egzakt megoldást nem fog kínálni, mert arra szeretne rávezetni, hogy te magad jöjj rá a megoldásra.
2017. máj. 21. 16:09
2/9 anonim válasza:
Én 2004-2005 között jártam először szakembernél, már az első beszélgetés után javasolta és fel is írta a gyógyszert. Mot két éve ismét járok és ugyanígy, már az első találkozás és beszélgetés után felírta. Állapottól függ, ír e gyógyszert, sok embernél a beszélgetések is hatásosak.
2017. máj. 24. 11:37
3/9 anonim válasza:
Hát nekem úgy volt h az első alkalommal frontint írt fel majd később már keményebbet is felírt közben ment a kivizsgálás mikor az meglett felvitte az adagot. Bár ki tudja nálad mit fognak látni
2017. máj. 24. 12:04
4/9 anonim válasza:
Első alkalommal már írja is. Gyógyszer lobbi stb. pénzt is kap érte, Te meg bogyót. Örülj neki ha csak egyet és annak az egynek csak két mellékhatása lesz az egész jó.
Rászokni, igen abban segít. De aludni tudsz tőle. Én xanaxot szedek minden este alváshoz, mert anélkül nem megy. Memóriámat már tönkre tette.
2017. máj. 30. 10:59
7/9 A kérdező kommentje:
szóval a gyógyszer sem megoldás? hogy kerüljek ki a depresszióból akkor?!
2017. máj. 31. 08:03
8/9 anonim válasza:
A gyógyszer a pszichoterápia mellé kell. Meg nekem azért, mert nélkülük nehezen, vagy nem tudtam elvégezni a napi teendőimet. Még egy pohár vízért sem tudtam kimenni. Kaptam gyógyszert, járok terápiára, minden rendben.
2017. dec. 15. 15:00
9/9 anonim válasza:
Ja és elsőre kaptam gyógyszert, de ez gondolom a súlyosságtól függ, először nem akart adni, de a teszt eredményeim után azt mondta, kell. Előző voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!