Nyugtatót kiadják 18 éves kor alatt gyógyszertárba? 16/L
csak vényre vehetsz olyat ami használ.
vény nélküliek pl(valeriana, hova, stb...) szinte hatástalan.
Én is 16 éves vok és a Xanax használ. De emelni kell az adagot, mert egyre jobban szorongok :S
előzőnek...
hülyeség a citromfű meg a többi placebo. Lehet hogy összetett szorongásos betegsége van a kérdezőnek. Az meg biológiai alapon van. Ezért ezt nem lehet pszichoterápiával kezelni. Ezért kellenek a kémiai szerek. Menj el házidoktorhoz, ő meg lehet h. ír fel rivotrilt, frontint, xanaxot, esetleg béta blokkolót...
kedves előző!
Ő nem nyugtatót, hanem szorongáscsökkentőt akar szedni. A nyugtató egész más...
Nézz utánna
23.36-osnak.
A kérdező ezt írta: "időnként össze is esek ezért kellene a nyugtató," Hol ír ő szorongásoldóról? Mielőtt kioktatsz, olvass figyelmesebben!
már voltam orvosnál mindenféle vizsgálatra elküldött de semmit nemtaláltak és azt monták h csak idegi alapon lehet. azóta uj dokim van az meg pár szó után rögtön pszihiátriára küldött.
egyébként az a súlyos probléma amire nyugtató kéne h tavaly szeptemberbe meghalt a számomra egfontosabb személy és olyanszinten depressziós lettem hogy még öngyilkóssági kisérletem is volt +idegösszeroppanás...
ebbol nagynehezen kimásztam a barátaimnak köszönhetően. de anyám miatt most 1re inkább esek visszafelé mert napiszinten belémköt minden apróság miatt és hozzámvágja h most reméli örülök h miattam rákban fog meghalni az idegességtöl....mert volt vmi kiütése de a doki is meg vizsgálatokis megmondták neki h csak tulsok mogyorót evett de mégis naponta hozzámvágja h miatam biztos rákban fog meghalni:/ ésmár nembirom idegileg:/ tegnap még megis vert és utálok itthonlakni de nemtudok semmit csinálni mert ő a gyámom:S elköltöznék apához de uj feleségének van 3gyereke és nehéz lenne. de engednének, a legfőbb baj h anyámé a gyámság és nemenged :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!