Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is nehezen éli meg psziché...

Más is nehezen éli meg pszichésen a 30 éves kort?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti hogyan éltétek meg érzelmileg,hogy már nem vagytok huszonévesek? Én érzem,hogy egyre jobban eluralkodik rajtam a fájdalom,hogy öreg vagyok,hogy már nem vagyok hamvas fiatal.

S itt most nem is az,hogy mi látszik az ember arcán,hanem a valóság,hogy mit élek meg. Mert jó a genetikám,soha nem cigiztem,ritkán ittam alkoholt,meg sportolok. Legutóbb két helyen is voltam állásinterjún,s pár perc beszélgetés után közölték,hogy szimpatikus vagyok,meg minden,de nem szeretnek fiatalokat alkalmazni,mert így meg úgy... aztán mondtam a koromat,s ők meg elhűltek,mert 20-23-nak tippeltek. S ez engem inkább elszomorít,mert köze sincs a valósághoz. :(

Fiatalság kultusz van azt vettem észre,s talán ezért is érzem magam egyre rosszabbul. Egyébként csak a nyár második felében leszek 30, de már most iszonyat teher a tudat,hogy közeledik az időpont...

2018. jan. 23. 10:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31 éves nő vagyok. Szerencsére a genetikám nagyon jó. Kb 22-23-nak nézek ki. Annyiban zavar az életkorom, hogy szinte semmi nem valósult meg abból, amit elterveztem 20-on évesen.
2018. jan. 24. 22:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ,a jó tanácsokat is, tapasztalatokat.

Igyekszem pozitívabban látni ezt a dolgot, bár nagyon nehéz.

2018. jan. 25. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 18 éves vagyok és már most félek attól, amikor betöltöm a 20-at, mert ugyanazt érzem, amit te is írtál... hogy nem akarok nem tizenéves lenni...
2018. jan. 25. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!